Reanimatie aed cursus gratis voor particulieren

Reanimatie aed cursus gratis volgen bij Grevelingen Veiligheid ook voor particulieren.

Grevelingen Veiligheid verzorgt diverse reanimatie cursussen, indien gewenst bij je thuis.

Voor groepen vanaf 12 personen hanteren wij een extra korting.

Tijden in overleg
Realistisch en praktijk gericht
Jarenlange expertise
Gecertificeerde en ervaren instructeurs

Ken je ze nog de tupperwareparty’s van vroeger??

De gastvrouw nodigt familie, vrienden en buren uit en krijgt zelf een geschenk. Onze reanimatietraining is ook zo opgezet, alleen traint de gastheer of vrouw nu GRATIS mee.

Schiet het soms ook wel eens door je gedachten, wat nu als mijn partner een hartstilstand krijg, wat doe ik dan, ben ik in staat om mijn naaste een kans op overleven te bieden? Je moet er niet aan denken dat het werkelijkheid wordt.

Nee echt, wat doe je?

Volg een reanimatiecursus van 1 dagdeel, dat kan een ochtend, middag of avond zijn. Omdat je deze zelf organiseert, gewoon bij je thuis heb je geen oppas nodig voor de kinderen.

Goed plan! Maar hoe werkt het?

  • Werf (exclusief je zelf) maximaal 5 familieleden, buren of vrienden vanuit je eigen omgeving.

  • Geef je op als gastvrouw/ gastheer

  • Organiseer een moment waarop de cursus plaatsvindt bij jou thuis. (niet genoeg ruimte, maak dan gebruik van ons instructielokaal voor slechts € 40,- )

Ontvang als gastvrouw of gastheer 100% korting op de cursus bij 5 deelnemers, bij minder dan 5 deelnemers ontvangt de gastvrouw of gastheer 50% korting.

Wellicht kunnen de deelnemers ook een gratis reanimatiecursus volgen of met korting. Er zijn vele zorgverzekeraars die een vergoeding geven voor een reanimatiecursus volg de link http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus.