verlenen van eerste hulp2016-10-20T11:58:41+00:00

Project Description

Verlenen van eerste hulp

Verlenen van eerste hulp hebben we mogen leren aan een zeer enthousiaste groepje mensen. De deelnemers mogen op kosten van de werkgever eens in de twee jaar deze lessen volgen. Hun eigen ervaringen nemen we mee in de lessen en dat wordt zeer gewaardeerd, de lotus heeft veel toegevoegde waarde om de les te onderbouwen. Soms schrikken de deelnemers, omdat zij een flashback krijgen, maar na afloop geven ze allemaal aan dat ze het zeer op prijs stellen en dat ze een hoop hebben geleerd.

verlenen van eerste hulp ehbo verbandleer en eigen inbreng
Grevelingen Veiligheid

Simon Kok en Majorie van Katwijk zijn de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok