verantwoordelijk EHBO en brandveiligheid filmfestival Maassluis 20162016-10-20T11:58:43+00:00

Project Description

verantwoordelijk EHBO en brandveiligheid filmfestival Maassluis 2016

De kids zijn nog aan het bijkomen van het zwoegen in het bouwdorp en wij zijn samen met Jopa Events alweer druk in de weer om de podia op te bouwen voor het Maassluis filmfestival.
Het is een mooi programma, waarbij er op diverse plekken in Maassluis documentaires en films voor een minimaal bedrag bekeken kunnen worden. Voor de avonden van 19 en 20 augustus zijn we als Grevelingen Veiligheid verantwoordelijk voor de brandveiligheid en de EHBO bij het openlucht filmfestival bij de Koningshof. Vrijdagmiddag gooit het weer roet in het eten en trekken donkere wolken over Maassluis heen, onweer klinkt en regen valt. Het is ladies night, de film mannenharten 2 en staat gerant voor gezelligheid, na een hapje en een drankje voorafgaand aan de film is er ook nog gelegenheid om op de foto te gaan. Om half 10 is het tijd om de film te starten, het net aan droog, de bezoekers kunnen kiezen, buiten of binnen.

verantwoordelijk EHBO en brandveiligheid filmfestival Maassluis 2016 in de zaal
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok