Project omschrijving

Ploegleider BHV basis 29 februari 2016!

Na twee intensieve trainingsdagen, zijn de 10 deelnemers vanochtend om 8 uur gestart met het theorie examen ploegleider.
Het examen bestond uit 24 meerkeuze vragen, er zaten wat breinbrekers tussen.

Om 10 uur waren de examinator, begeleider en lotus klaar voor de eerste praktijkinzet. Het praktijkexamen nam behoorlijk wat tijd in beslag, naast de inzet is vinden we een goede evaluatie belangrijk, waarbij de examinator de leerpunten, maar ook de tips en tops besprak.

Een ploegleider moet in staat zijn zich een beeld en oordeel te vormen van een situatie en een besluit te nemen. Een ploegleider moet stress bestendig zijn, prioriteiten kunnen stellen en veiligheid altijd voorop te stellen, in elke situatie.

Het resultaat mag er zijn eind van de dag, iedereen is geslaagd voor de praktijk en de schriftelijke opdracht die door iedereen is ingeleverd. Nu nog even een paar dagen wachten op de uitslagen van het theorie examen.

Ploegleider basis bhv
Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.