Ploegleider basis opleiding 17 mei 20162016-10-20T11:58:44+00:00

Project Description

Examen voor de groep BHV ers die op 4 april gestart zijn voor de Ploegleider basis opleiding. De ochtend begint met een praatje, waarna het theorie examen wordt uitgedeeld, sommige vragen zijn lastig andere zijn inkoppertjes.

Al na 35 minuten zijn alle deelnemers klaar met het theorie deel en staan de heren te popelen om zich te storten op de praktijkexamen.
De examinator, de toezichthouder en de lotus hebben inmiddels het eerste scenario bepaald en uitgezet. De melding komt via de portofoon binnen, de ploegleider deelt zijn ploeg in, lets go!

Na de lunch is er nog 1 kandidaat die de proeve van bekwaamheid mag afleggen, de examinator is dik tevreden. Deze heren zijn geschikt voor hun nieuwe functie, Ploegleider BHV, nu nog even het cijfer van het theorie examen afwachten.

ploegleider basis opleiding
Grevelingen Veiligheid

Simon Kok en Majorie van Katwijk zijn de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok