herhalingstraining brandweer met bronbestrijders op een industrie object2016-10-20T11:58:38+00:00

Project Description

Herhalingstraining brandweer met bronbestrijders op een industrie object

75 kandidaten staan vandaag op de trainingsagenda voor een herhalingstraining brandweer.
Ongeveer 40 personen bronbestrijders volgen diverse workshops om hun kennis bij te spijkeren, ademlucht, koeling en kleine blusmiddelen op een industrie object, en een demo gasuitstroom.
Daarnaast gaan ongeveer 35 personen aan de slag met 2 grote industrie incidenten, “samenwerken” is de slogan tussen diverse partijen paneloperators, bronbestrijders en brandweer.
Na de lunch blijven nog 20 kandidaten over voor aanvullende training, de overige gaan terug naar hun bedrijf en krijgen daar nog andere trainingen.

herhalingstraining brandweer met bronbestrijders op een industrie object gasuitstroom
Grevelingen Veiligheid

Simon Kok en Majorie van Katwijk zijn de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok