Project omschrijving

herhaling reanimatie aed grote hilariteit aanmelding burgernet

Voor 9 kandidaten een herhaling reanimatie met aed. We beginnen de ochtend met wat stellingen over reanimatie en bewusteloze slachtoffers, hier en daar is tijd voor discussie.
Voor het eerst krijgen ze dit jaar te maken met een lotus, wat tot grote hilariteit leidt bij de stabiele zijligging, want armen en benen blijven niet op zijn plaats liggen. Zonder onze lotus is het lastig aan kandidaten kenbaar te maken, hoe een bewusteloos iemand zich nu gedraagt. Naast Heimlich staan we ook uitgebreid stil bij de reanimatie, want daar draait het vandaag tenslotte om.  De kandidaten worden langdurig aan het werk gezet en dat vraagt wat van hun uithoudingsvermogen.
Eind van de ochtend is iedereen weer blij dat ze zijn geweest, hopende dat ze aankomend jaar niet “echt” aan de bak moeten.

Eén van de kandidaten gaat zich aan melden voor burgernet, mooi dat een deelnemers dit initiatief neemt.

Wilt u ook leren reanimeren, meld u dan nu aan.
De onwetendheid is je grootste angst.

herhaling reanimatie aed grote hilariteit aanmelding burgernet bewusteloze slachtoffers stabiele zijligging medewerking van een lotus
Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.