Project omschrijving

Examen EHBO lastig voor examinatoren 26 september 2016

D-day voor onze 9 kandidaten die op 5 september zijn begonnen aan hun basis opleiding. Janny en Tineke, de beide lotussen zijn de hele ochtend present om onze aspirant EHBO-ers nog wat examentraining te geven. Bij de meeste kandidaten zitten de lesstof er goed in, nu maar hopen dat het examen ook zo verloopt. Na de lunch slaan de zenuwen flink toe, 2 deelnemers willen graag als eerst, de rest maakt het niet zo uit.  Voor de examinatoren valt het niet mee om examen af te nemen volgens het nieuwe boekje “de 27ste druk”, de regels van de 26ste zitten namelijk nog vers in het geheugen. Voor de lotussen betekend examen meestal een hoop grimeerwerk en er wordt flink wat gevraagd van hun inzet.

7 kandidaten mogen na afloop de felicitaties in ontvangst nemen waarvan de jongst net 15 jaar is. Helaas zijn de zenuwen voor 2 kandidaten iets te veel zij gaan voor een herkansing.

Top gedaan allemaal.

Examen EHBO lastig voor examinatoren met 27ste druk oranje kruis
Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.