Project omschrijving

Cursus EHBO langs de lijn bij uw voetbal vereniging 14 september 2016

Cursus EHBO langs de lijn bij uw voetbal vereniging, we zijn benaderd door een voetbalvereniging om daar deze mooie cursus te volgen. De sponsor heeft geld ter beschikking gesteld om 24 personen op de leiden, dit jaar 12 en volgend jaar nog eens 12 deelnemers. De voetbalvereniging bestaat uit ongeveer 900 leden, het zijn met name ouders en trainers die zich hebben aangemeld, de meeste hebben wat ervaring met het plakken van een pleister of een verstuiking.

De bestaande cursus langs de lijn behandeld veelal de plaatselijke letsels, in overleg met de sponsor is deze uitgebreid met reanimatie e.d.
De eerste avond staat in het teken van halsnekwervelletsel en veiligstellen van de ademweg en problemen oplossen in de ademhaling. Er zijn veel vragen waardoor we niet meer toe komen aan de reanimatie, die schuiven we dus door naar de tweede les.

Na de les wordt door de deelnemers aangegeven dat de les prettig en met humor wordt gegeven. Ze krijgen ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen, altijd fijn als klanten tevreden zijn.

Cursus EHBO langs de lijn bij uw voetbal vereniging met stabiele zijligging
Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.