BHV basis levensreddend handelen 13 mei 20162016-10-20T11:58:44+00:00

Project Description

De groep die op 13 april de basis bhv module brand, ontruiming & communicatie hebben gevolgd, gingen vandaag verder met hun opleiding BHV. (overigens allemaal geslaagd voor b&o).
Na een kleine introductie wat ze vandaag konden verwachten aan de slag. Een hoop onderwerpen passeren de revue, het valt best tegen wat je allemaal moet weten.
Na een gezellige maar intensieve trainingsdag, konden de praktijkhandelingen met een vinkje worden afgesloten. Nu nog even afwachten op het resultaat van de theorie toets, maar dat zal ook geen probleem zijn voor deze deelnemers.

BHV basis levensreddend handelen
Grevelingen Veiligheid

Simon Kok en Majorie van Katwijk zijn de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok