Project omschrijving

Basis opleiding EHBO volgens nieuw boekje 20 september 2016

De 2e dag voor de cursisten die op 5 september zijn begonnen aan een basis opleiding ehbo. Er is flink geblokt door alle deelnemers om de lesstof van de eerste dag op te nemen. De ochtend gaan we er nog flink tegenaan om de resterende theorie er in te stampen. Na een goede lunch zijn er 2 lotussen gearriveerd, zodat er flink geoefend kan worden. Er wordt gewerkt in groepjes via het carousel model, zo krijgt iedereen alle onderwerpen die ze moeten weten op het examen. In het nieuwe boekje van het oranje kruis is behoorlijk wat veranderd, eenvoudige handelingen zoals het aanleggen van een driekante doek zijn eruit gehaald. We vinden het toch belangrijk dat onze cursisten weten wat ze moeten doen en krijgen ze nog wat extra info mee.
Om 16 uur is het mooi geweest, kandidaten zijn moe en ruim voorzien van alle theorie en praktijkhandelingen. Ze hebben nog 6 dagen de tijd om te leren en te oefenen voor het examen. 26 september nog een ochtend oefenen en herhalen en dan de middag het examen.

Zet hem op jongens (en meiden).

Basis opleiding EHBO volgens nieuw boekje reanimatie aed
Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.