Acute zorg bij alcohol en drugs incidenten 8 februari 20162016-10-20T11:58:45+00:00

Project Description

Dag 2 van de opleiding Acute zorg bij alcohol en drugs incidenten. Afgelopen dagen flink in de materie gedoken en een hoop geleerd over allerlei soorten drugs en alchohol, maar ook de combinaties van beide. Op de tweede dag aan de slag met de onder andere de lotussen die verschillende reacties nabootsen van drugs problemen. Het valt nog niet mee om zulke slachtoffers op de juiste manier te behandelen, dit is toch even iets anders dan de “normale” ehbo slachtoffers waar je mee te maken krijgt. Inzicht en met name veel geduld is het motto. Met een speciale bril ervaren we allemaal hoe het is om bijvoorbeeld dronken te zijn, of high vanwege speed. Onvoorstelbaar dat er nog personen zijn die zo willen deelnemen aan het verkeer, onze ogen gaan open van verbazing.

Het examen is op 23 februari, nog een hoop te leren en voor te bereiden. Maar dan hopelijk met diploma Acute zorg bij alcohol en drugs incidenten op zak, zodat wel zelf ook deze opleiding kunnen gaan verzorgen.

acute zorg cursus
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok