Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo

Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo waarom. Het kan een onderdeel zijn van een cursus bedrijfshulpverlening, maar ook gezien worden als een verkorte ehbo cursus. Met een cursus Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo, krijg je voldoende handvaten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden totdat de professionele hulpverlening het over neemt.

Verkorte versie ehbo

Als je een druk bestaan hebt zijn 3 dagen best veel om te besteden aan een cursus eerste hulp. Levensreddend handelen is een verkorte versie van ehbo (eerste hulp bij ongevallen).
De basis training levensreddend handelen bestaat uit 1 dag of 2 dagdelen, de jaarlijkse herhaling volg je in 1 dagdeel.

Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo, wat leer je

Er zijn een aantal vaste onderdelen waaronder: Reanimatie met aed, het verhelpen van een verstikking en hoe u brandwonden moet behandelen.
De lesstof wordt overgebracht middels diverse leer en werk stylen, waardoor de training interactief is. De instructeur die je begeleid wordt bijgestaan door een lotus, een lotus is een persoon die heeft geleerd hoe hij ziektebeelden moet uitbeelden en is in staat wonden te grimeren.
Door je te laten omgaan met een lotus tijdens een training wen je eraan hoe slachtoffers zich gedragen, maar je leert ook omgaan met wonden en ziektebeelden.

Certificaat en geldigheid

Er zijn 2 verschillende certificaten, een iso certificaat of ons eigen certificaat. Beide certificaten zijn één jaar geldig.

Kwaliteit

Grevelingen Veiligheid staat al meer dan 30 jaar garant voor zijn trainingen, als je op zoek bent naar een kwaliteits training zit je bij ons goed.
Bij ons hoor je de kandidaten na afloop van een training niet klagen over zaken zoals:

  • We hebben lang moeten wachten, reanimatie hebben we gezien op een beeldscherm.
  • er was geen tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Deze opmerkingen klinken wellicht vreemd, maar gebeuren veel vaker dan je denkt.
Een kwaliteitstraining zoals wij die voor ogen hebben voldoet aan ISO gestelde eisen en is onderbouwd met een goed opleidingsplan.

Maximaal 8 kandidaten per instructeur
Bij (bijna) elke training is een lotus aanwezig
Er wordt geoefend met meerder reanimatiepoppen en verschillende aed’s
Onderwerpen worden in overleg met de cursist bepaald

Vergoeding door zorgverlener

Bij vele zorgverzekeraars krijgt je een (gedeeltelijke) vergoeding voor een eerste hulp cursus. Soms is een cursus geheel gratis. Via onderstaande link kan zien of je verzekeraar een vergoeding geeft en zo ja welke. http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus

½ staatslot voor elke 5e deelnemer

Elke 5e aanmelder krijgt een ½ staatslot cadeau, deze wordt uitgereikt op de cursusdag.

Kiest u voor kwantiteit of kwaliteit, kiest u voor kwaliteit neem dan contact met ons op voor meer informatie of meld je aan.

Grevelingen Veiligheid

Majorie van Katwijk is de drijvende kracht achter Grevelingen Veiligheid.
Maatwerk, persoonlijke aandacht, vertrouwen en vele jaren ervaring is de maatstaf voor bedrijven en particulieren om met Grevelingen Veiligheid jarenlang in zee te gaan.

2017-02-26T18:01:27+01:0026 februari 2017|EHBO, geen-categorie|