Grevelingen Veiligheid.

Sinds 1971 is Brandweertraining en Opleiding Grevelingen B.V in aanraking gekomen met industriële brandbestrijding bij grote en kleine bedrijven in Zuid Holland. Op een gegeven moment kwam van een bedrijf de vraag om cursussen en trainingen te willen verzorgen. Ook werden de bedrijven in deze periode verplicht via Artikel 13 van de brandweerwet een getrainde en geoefende bedrijfsbrandweer te hebben.

Sinds 1971 heeft Brandweertraining en Opleiding Grevelingen B.V zich steeds meer gespecialiseerd in de industriële brandbestrijding voor grotere en kleinere bedrijven. Ook verzorgt Grevelingen  opleidingen tot o.a. bedrijfshulpverlener, EHBO opleidingen, reanimatie-cursussen, VCA en nog veel meer.

In 2008 is Brandweertraining en Opleiding Grevelingen B.V intensief samen gaan werken met Practice2Protect om een begin te maken met maatwerk. Dit werd door de relaties gezien als een goede aanvulling op het toen huidige aanbod. Van deze goed werkende formule maken we tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik.

Cursussen worden als zeer prettig ervaren en met ons aanbod ontzorgen wij uw afdeling veiligheid.

Die tijd is nu aangebroken, vanaf 1 januari 2016 gaan we samen verder onder de naam Grevelingen Veiligheid.

Onze slogan: Veiligheid voor alles

Wij gebruiken de maand december om het geheel tot één organisatie om te zetten. Dit betekend dus een zeer drukke periode welk op de achtergrond plaats vind. Op het gebied van uitvoering zult u er niets van merken wij zullen onze kwaliteit altijd blijven garanderen en gaan op dezelfde voet verder zoals iedereen van ons gewend is en was.

Grevelingen Veiligheid