EHBO’er gezocht, iemand bloed!

Een kreet gevolgd door een harde bonk. In het trappenhuis heeft een medewerker een trede gemist en is lelijk ten val gekomen. Hij is behoorlijk versuft en op zijn arm zit een flinke snee, die behoorlijk bloedt. Wie weet wat te doen? Een pleister is duidelijk niet voldoende.

Ongelukjes gebeuren overal, maar de meeste incidenten spelen zich thuis of dicht bij huis af. Ook op de werkvloer gebeuren ongelukken. Iemand die zich ergens aan stoot of snijdt, uitglijdt of struikelt. Het komt geregeld voor. Zijn uw medewerkers in staat om adequaat te handelen en eerste hulp te verlenen als dat nodig is?

ehbo opleidingen eerste hulp acute zorg

Wat doet Grevelingen Veiligheid?

Grevelingen Veiligheid verzorgt diverse EHBO-cursussen. De traditionele EHBO, EHBO bij sportongevallen en EHBO bij kinderen. Wij maken al onze cursussen en trainingen op maat voor uw bedrijf of organisatie. De meerdaagse cursussen verzorgen wij onder meer op locatie bij uw eigen bedrijf.

Wat mag u van ons verwachten en wat verwachten wij van u?

Grevelingen Veiligheid zet en spant zich voor elke training, workshop of cursus, waar dan ook, voor de volle 100% in. Een houding die wij terugverwachten van onze deelnemers. Dat betekent dat zij voldoende veiligheidsbewustzijn hebben, nut en noodzaak van training inzien, gemotiveerd naar de cursussen komen en bereid zijn om te leren.

En zo verlenen medewerkers met een EHBO diploma eerste hulp!

De collega die als eerste ter plekke is, neemt de situatie op. Hij controleert de vitale functies waarna hij de nek en het hoofd stabiliseert, de 2e collega die ter plaatse komt belt snel de alarmdiensten en verzorgt de wond. D receptioniste vangt de hulpdienst op en begeleidt hen naar de locatie, zij nemen de zorg voor het slachtoffer over.