EHBO bij evenementen

EHBO bij evenementen verzorgt door Grevelingen Veiligheid. Wij sponsoren al enkele jaren bouwdorp Maassluis. Wij zorgen ervoor dat alle kids veilig naar hartenlust een aantal dagen kunnen bouwen en timmeren. Jopa Events en Grevelingen Veiligheid weten elkaar keer op keer te vinden bij het organiseren van evenementen, Grevelingen Veiligheid als adviseur in veiligheid en Jopa Events als organisator. Wij leveren:

  • ehbo-ers
  • verkeersregelaars
  • brandwachten

Het is al jaren een fantastisch om te zien hoe kinderen uit Maassluis hun fantasie de vrije loop laten. Soms met wat ondersteuning van ouders of zelfs grootouders. Het thema van dit jaar is helemaal op ons lijf geschreven “brandweer”. Vandaag komen de mooiste brandweerauto’s en kazernes tot leven, maar ook een brandend huis ziet het levenslicht.

Verkeersregelaars en EHBO zorgt voor de veiligheid van de kids bouwdorp Maassluis

Vanochtend om 9 uur stonden de eerste enthousiaste “bouwers” al ongeduldig voor het hek. Dit terwijl het bouwterrein pas om 10 uur opent.  De verkeersregelaars namen rond half 10 hun plaats in op de Maassluisse dijk, om fietsers en voetgangers veilig naar het bouwterrein te loodsen. Iets over half 11 ons eerste slachtoffer, een jonge man die op zijn vinger had geslagen met een hamer. Na wat koeling en een flinke aai over zijn bol, ging deze stoere vent weer aan het werk. Over de gehele dag flink wat pleisters geplakt op kleine wondjes en wat splinters verwijderd. Top punt van de dag, was een stoere kleine man die zijn vinger had bezeerd aan een spijker. Nadat onze EHBO-er de vinger aan een grondige inspectie had onderworpen (en niets had gevonden) ontving deze man een zoentje op zijn vinger als troost. Waarop hij zei “nou mevrouw, dat helpt echt en weg was hij met een grote glimlach. Op naar zijn brandweerkazerne in aanbouw.

Zomaar een dag, als EHBO-er bij een jeugd evenement, op naar morgen!