Ontruimingsoefening2018-12-08T18:10:58+00:00

Ontruimingsoefening

Het doel van een ontruimingsoefening is het toetsen van het ontruimingsplan en het testen van de ontruimingsorganisatie, inclusief BHV. Het houden van ontruimingsoefeningen is een verplichting die is vastgelegd in de Arbo wet en de gebruiksvergunning.

Om de realiteit te benaderen kan de moeilijkheidsgraad bij ontruimingsoefeningen worden opgevoerd door het toepassen van diverse enseneringsmaterialen, zoas een rookgenerator of vlammenprojector. Veel mensen hebben geen idee wat het is om in een met rook gevulde ruimte te lopen. Door het gebruik van de rookgenerator wordt de ontruimingsoefening zeer realistisch en is het leereffect voor de deelnemers groter.
Het bedrijf of organisatie organiseert de ontruiming en Grevelingen BV treed op als waarnemer en zal de oefening zowel schriftelijk als mondeling evalueren.

U bevindt zich hier Home » BHV cursus opleidingen en trainingen eventueel op maat » Ontruimingsoefening
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken en de gegevens die we daarmee verzamelen, lees dan ons privacy statement!
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA om spam tegen te gaan en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden hiervoor.
Ok